Hva er vel bedre enn..

en pakke i posten når man er 3,5 år og full av feber og hoste/halsevondt?
gave
Mia Christine og jeg er med i en hemmelig venn runde på ett babyforum:) Her er pakken snuppa fikk, og som gjorde at hun greide å leke litt og kose seg selv om formen var dårlig:)

Det var vel Dora egget – som forøvrig inneholdt Boots – som var det hun jublet mest for:) Skal ikke så mye til for å glede henne.

På tirsdag ringte barnehagen om at Mia ikke var seg selv, hun var slapp og hadde vondt i magen. Hentet henne hjem og utover kvelden fikk hun feber. Bare 38,3 så det er ikke så mye. Hun hadde vondt i halsen når hun hostet også. I går var hun enda slapp men feberen slapp taket utover dagen. Hun har ikke spist noe særlig, hun vil helst bare sitte på sofaen og se på tv.. I dag er hun mer seg selv, hun babler og leker i allefall. Spiser ikke så mye enda da men.. Hun sier selv at det kun er vondt i halsen når hun hoster.. Satser på at dette går over snart, jeg har kun jobbet en dag denne uka jeg da.. men er ikke så kjempe god form selv heller, så spørs vel om jeg hadde greid å gå på jobb uansett.. Hoster jeg også.. Har hanglet hele uka selv, så er vel ikke så rart at snuppa og fikk det samme..

I morgen har jeg fri uansett, så da blir vi nok hjemme så vi kan bli ordentlig friske. Får jo ikke gjort noe når det er slik som nå.. Har mange julegaver å handle inn, kalender gaver å kjøpe.. men,men.. får ta det igjen senere.. Nå skal jeg sette meg under ett pledd å se på tv sammen med snuppa:)

lillebolla

Legg inn en kommentar