Foreldre & barn

fb

Jeg har blitt intervjuet av Foreldre & Barn, og denne måneden kom artikkelen på trykk!

Artikkelen handlet om nettvett, og det å legge ut bilder og informasjon om barn på nettet. Jeg synes det var moro at min blogg ble plukket ut i lag med de tre andre bloggene, og synes artikkelen var bra skrevet ut fra det jeg sa til journalisten. Jeg ville ikke legge ut mitt fulle navn i bladet og heller ikke vise et bilde der jeg ser rett i kamera og dette ble respektert, noe jeg er glad for. Jeg prøver å holde oss litt anonym i allefall, og legger ikke ut informasjon om hvor vi bor, eller hvilke skoler og barnehager vi er i. Heller ikke etternavn eller bilde av husnummer og sånt..Jeg er også mer forsiktig med å legge ut bilder av de to store jentene våre – det er lettere for folk å kjenne dem igjen, enn det er å kjenne igjen 3 åringen.. Dessuten var den teksten helt først hentet fra min blogg.. hehe.. der vi hadde vært på besøk hos Camilla og at Mia ikke ville dra hjem igjen.. :)

nysign

Legg inn en kommentar