Tror vinteren kommer snart..

280909
Nå kjennes det ut som om høsten er på hell,og vinteren er på vei..
Bildet av Mia Christine er tatt en dag på vei hjem fra barnehagen, hun fant en stor bladhaug og kasta bladene opp i lufta så de landet på hodet hennes:)

Det var moro det!! Skal ikke så mye til for å glede en 3 åring:)
I dag har det vært ganske så kaldt, og jeg tok på snuppa ullundertøy i morges.. Satte også inn foret i parkdressen hennes slik at hun ikke skulle fryse ute i barnehagen. Var bare 2 grader og fant ut at de heller fikk ta mindre under dressen om det ble varmere på dagen. Jeg har vært kald hele dagen og har tenkt tanken på å fyre i ovn, men det er vel enda litt for tidlig:P Den sure vinden gjorde at jeg tok bussen til barnehagen i stedetfor å gå som jeg først hadde planlagt.. :P

Hun hadde storkosa seg i dag – og som vanlig ville hun ikke hjem når jeg henta henne kl 15.. «Æ ville jo være her tel alle ongan va henta» sa ho og satte seg rett ned på bakken med verdens største surleppe.. Måtte lokke og lure og til slutt så ble hun med meg, men bare om vi tok buss til pappan sin jobb.. Hadde jo tenkt til det i utgangspunktet men nå fikk hun følelsen av å bestemme litt så da sa jeg ikke noe om at det egentlig var bestemt;) På bussen fikk hun ringe til pappan og si fra at vi kom, hun var fornøyd og pappan ble kjempe glad :) Så vi dro dit da, og etterpå var det handlig før vi kjørte hjem.. Snuppa var sulten og spiste 3 porsjoner med risengrynsgrøt til middag! Hun så barne tv liggende på sofaen – og var lett å få i seng:)

Og for 3. dag på rad så har hun lagt seg ALENE på rommet! Det er så deilig, etter over 3 år hvor vi har vært inne hos henne til hun har sovnet så har hun nå bestemt seg for at dette kan jeg, jeg kan sove alene!! Følelsen er ubeskrivelig, hun føler seg trygg og sovner etter ett par minutter. Håper bare det varer:) Nå gjenstår det bare å få henne til å sove hele natta i egen seng uten å komme til oss i løpet av natta..Men det går seg vel forhåpentligvis til det også, etterhvert:)

280909a

sign

Legg inn en kommentar