Regn,regn,regn..


Mia Christine

I dag har det regna hele dagen. Kjedelige greier.. Mia våknet før halv sju i morges..Vi sto vel opp rett over åtte,da greide jeg ikke holde henne i senga mer.. da måtte hun tisse,var sulten og da var det bare å stå opp..Hadde en sterk følelse i går av at det kom til å bli en tidlig morgen, for jo senere hun er i seng på kvelden,jo tidligere våkner hun på morningen..I går sovna hun ikke før rundt 20.30 siden vi kom sent hjem.. Normalt legger hun seg jo før kl 19.. I allefall, sto nå opp og hun spiste skive, så litt på barne tv og så fikk hun bade på formiddagen. Hun har vært trett hele dagen og gjespet masse..hehe..

Vi har vaska stua, bytta til mørkere gardiner og fått det riktig så koselig. Var å kjøpte oppbevaringsbokser på Jysk,så jeg fikk sortert og stablet lekene til Mia. Siden hun ikke har eget soverom har vi alle lekene i stua.. Og det har vært kaos til tider.. men nå står i allefall duploen, bilene og togbanen fint stablet i kasser:) Hun leker mest med bilene sine, er ikke mye dukker og sånt som blir brukt her i huset.. Når hun leker med dukkevogna så kjører hun kosedyrene oppi, eller bilene.. :) Jeg har bytta på sengene også, og tok da av det kjære biler sengesettet til Mia for å vaske det.. tenkte ikke mer over det og satte på et rosa med hester..Gjett om hun ble sint da hun så dette.. Hun elsker Lynet og Bill, og ville absolutt ikke ha noe rosa greier, men avtalte at jeg skulle vaske det og så fikk hun det på igjen når det var tørt – så hun godtok hester for i kveld i allefall..Hun er ikke så altfor jentete da, men i det siste har hun begynt å bruke kjoler og ville sette opp håret i allefall;)

Vi har og vært så heldige å fått fisker til akvariet vårt,siden min søster la ned deres akvarium. Ser ut til at fiskene taklet flyttingen greit, de svømmer nå rundt der inne og det er moro å se på de store fiskene..de hadde jo en gigantisk algespiser som så vidt får plass å snu seg..men han svømmer frem og tilbake han også:) Utrolig hvor det pynter opp i stua og ha akvarium:) Er så koselig atte!

Nå er det kaffe,potetgull og tv resten av kvelden..

Legg inn en kommentar