Hjemme i dag

 
I dag tok Mia Christine seg fri fra barnehagen..

Hun ville heller være hjemme sammen med meg:) Så da skal vi bare kose oss i dag. Deilig å ha sånne muligheter, at hun kan få lov å bestemme selv. Når jeg jobber så har hun jo ikke valg, da er hun jo i barnehagen uansett. Hun har ikke så lange dager da heller, siden jeg jobber i hennes barnehage og kan levere og hente når jeg selv begynner og slutter på jobb. Så hun er vel en 7,5 timer sånn ca. Mange av de andre ungene har veldig lange dager, ofte fra halv åtte til halv fem..Det håper jeg at Mia slipper, for jeg ser jo hvor slitne de små blir av å være lenge i  barnehagen. Samtidig skjønner jeg jo at de må være der,siden mange begynner på jobb klokka åtte, og er ferdig klokka fire.. Så Mia er heldig sånn sett:) Nå når jeg er sykemeldt har hun vært ca fra ni til to. Hun elsker å være der, og det er moro å høre henne fortelle hva de har gjort den og den dagen, hvem hun har lekt med og hva de har sunget om i samlingen:)

Nå sitter Mia å ser på Dora the explorer, hun blir visst aldri lei av det. Nå var det heldigvis en episode hun ikke har sett før da, så det var ekstra stas. For tiden går det i Dora, Supertrioen ( noen som vet om denne kan kjøpes på dvd?) Mikkes klubbhus og de andre filmene på Playhouse Disney.

Formen min er bedre i dag, men det gjør fortsatt vondt i halsen. Greier ikke få i meg så mye mat da, så det er jo en grei slankekur egentlig. Bare synd jeg blir så grinete når jeg er sulten..hehe.. Så må vel prøve å spise noe etterhvert… Har ikke noe som frister heller.. Kanskje bare lage nudler, eller koke suppe av no slag.

Har ingen planer sånn ellers i dag, må vel kanskje på butikken en tur, for er fri for melk. Mia elsker melk, hun kan drikke det som tørstedrikk om hun får lov, og til alle måltider. Hun drikker gjerne juice,vann og saft også,men ber ofte om melk. Helt greit det altså, selv drikker jeg ikke melk.. klarer det bare hvis den er iskald..Liker mye bedre å drikke vann til maten, eller appelsinjuice.. :)

Nei, der var Dora ferdig og jeg skal sette meg i lag med snuppa og se om vi finner på noe å gjøre.

Legg inn en kommentar