Tirsdagsbabbel..

Først tenkte jeg vise dere noen bilder..

Her er lillemor, nybadet, og ligger å ser litt på tv før leggetid:)


Drikker ett glass med melk..


Go jenta vår, med melkebart og pizza rundt munnen:)

I dag var hun så flink altså, når hun skulle sove.. Jeg leste to bøker for henne,så sang vi noen sanger før jeg gikk opp igjen. Hun lå våken nede og skulle sove. Hun pleier ikke å sovne uten at vi er der,så jeg hadde mine tvil om det gikk, men det ble nå stille.. så jeg gikk ned å sjekket og der lå hun å sov.. med lekebilen Lynet Mcqueen i armkroken :) Mia elsker biler filmen, og har en del av de bilene – men Lynet er favoritten og i natt sover den i lag med henne i senga..hehe.. :)

I ettermiddag hadde vi besøk av min søster med familie, og det var koselig:) Tenk at storjenta hennes,Ronja, blir 5 år i morgen! Tiden går så fort.. Ungene våre koser seg (stortsett) sammen, og i morgen skal kanskje Ronja og Tindra være her sammen med oss.. Vi får se hva det blir til etterhvert.. Her er ett par bilder av go’jentene.. (Tobias vrir seg unna alle bilder han, så det blir kun av jentene..)


Ronja Celine


Tindra

Ellers så er vi jo kjempespent på om streiken som er varslet trer i kraft.. I såfall så blir jo barnehagen der jeg jobber tatt ut i streik fra i morgen..Får vel vite sånn noenlunde hva de er kommet frem til ved midnatt.. Skal vel ha redusert åpningstid,og to og to baser åpne dersom det blir streik..Og da blir det noen hjemme dager på meg siden Mia ikke kan være der hver dag.. Jeg håper jo at de kommer til enighet da, sånn at vi kan jobbe som før og at vi slipper å sende så mange av barna i barnehagen hjem.. Så blir spennende utover kvelden dette her.. Men akkurat nå så tenker jeg at det er vanlig jobb dag i morgen så skal smøre matpakker klar i kveld som vanlig, og legge meg sånn noenlunde tidlig.. :)

Ha en fortreffelig aften;)

Legg inn en kommentar