Helga i bilder..

Noen bilder fra vår helg..

Det ble grilling på verandaen både fredag og lørdag:)

På fredag dro gubben og kjøpte grill, så derfor måtte vi teste den i helga:)
Fredagen grillet vi alene her hjemme, og på lørdagen så inviterte vi slekta på grilling.Da var vi 14 stykker her med stort og smått:) Godt man har stor veranda og vi var heldig med været også:) Det var kjempe koselig, og vi gjør det gjerne igjen. Ble ikke tatt noe særlig med bilder, men synes det var veldig vellykket likevel:) Her er ett bilde av Mia før gjestene kom..


Mia skatten ute på verandaen:)

I dag har gubben og Mia skiftet dekk på bilen, hun var veldig klar på at det skulle hun hjelpe til med:) Så de gikk ned til naboene for å skifte dekk. Hun satt og fulgte med på hver bevegelse pappan gjorde, så jeg tror nok hun kommer til å bli mekaniker av noe slag når hun blir stor:) Jeg fulgte etter med kameraet, og her er noen bilder fra i dag – de fleste er tatt når hun var ferdig å skifte dekk;)


Mia og pappan sin:)


Mia Skatten

Blitt glad i å plukke blomster også:)

Senere på dagen dro vi til svigermor for gubben skulle hjelpe henne med dekkskifte, og Mia var selvsagt ute og hjalp til.. Jeg orket ikke gå ut jeg,så satt inne å leste avisa og drakk kaffe i stedetfor. Mia fikk bade når hun kom inn, og så spiste vi is før vi dro hjem. Nå er snuppa i seng, hun var trett i dag,og sovnet fort:) Har hatt en fin utedag, og vi har bare kost oss hele helga:)

Legg inn en kommentar