Tirsdag..


Tøffe Mia Christine med storesøster sine solbriller.


En konsentrert Mia leker med garasjen sin.. Bildet er tatt i helga :)


Dette bildet er mitt favorittbilde denne uka, mine to elsklinger som sover på sofaen.. :)

I dag har det vært en helt grei dag egentlig:) Var uthvilt etter å ha sovnet 19.30 i går kveld og sovet helt til klokka ringte i morges..;) Avogtil er det så slitsomt på jobben og det er da jeg får disse sove masse kveldene.. Migrene og vondt i nakken etter en dag med mye støy.. Så da slokner jeg samtidig med Mia jeg.. *sukk* Blir ikke mye tid til gubben eller de andre ungene våre da men men.. Trenger visst den søvnen jeg.. Har ikke hatt migrene i dag,men vi har vært mye ute på jobben og hatt en super vikar, så da er det mye enklere..:) Mia har vært i godt humør også, tilogmed ute i barnehagen da jeg møtte på henne i formiddag, var det ingen tårer da jeg og min gruppe skulle på tur.. Hun pleier å bli litt lei seg når jeg går ut porten men i dag tok hun bare en av de voksne i hånden og vinket da vi gikk;) Dessuten er venninna hennes kommet tilbake i barnehagen etter å ha vært på ferie så hun har kosa seg i dag:) I ettermiddag så spiste hun masse kjøttkaker og potet til middag og så var det Dora the explorer på barne tv og det var toppen av lykke;) Hun sover nå,sovna klokka 19.. :)

Skal se på "babylånerne" på tv nå jeg.. og så er det Unge mødre i dag også;) Så blir nok forran tv’en resten av kvelden..hehe..

Snakkes!

Legg inn en kommentar