Godt å ha storesøsken..

Som orker å ta Mia med ut for å leke;)

Det er stas når man er hjemme fra barnehagen;)

Jeg har nemlig selv vært full av influensa, men er nå på bedringens vei:) Hadde Mia hjemme i lag med meg i dag da,siden det ble vanskelig å levere og hente henne i dag siden gubben jobber utenbys.. Eller det er bare dagstur da,men han ville ikke rukket å hente henne før stengetid uansett.. Å nå er det jo nesten ett døgn siden jeg sist kastet opp så da fikk hun være hjemme.. Er i grei form egentlig, kjenner jo at jeg ikke har spist noe særlig i går, og har ligget mye for ryggen verker noe voldsomt.. Likevel så har vi vært litt effektive i dag og da, har bytta på sengene og rydda soverrommet.. og så har vi vaska massevis med klær;) Greit å få unna sånn småpjusk når man likevel er hjemme liksom.. Men i morgen er det på jobb og i barnehage igjen, så fremst jeg ikke har smittet Mia med influensa – men foreløpig virker det ikke sånn :) Hun har vært veldig grei å ha hjemme i dag, tullet for det meste med lekene sine og så har hun sett to episoder av favoritt programmet sitt; Dora the explorer :) I dag har hun lært å si "open" og "thank you" hehe.. Moro når hun hermer og tar etter;)

Foressten,her om dagen så satt vi å spiste, og Catharina hadde laget seg toast.. Hun satte seg ned ved siden av Mia og da sier Mia: Har du laga dæ tåfis? *S* Ikke bare å huske hva alt heter nå til dags!

Ha en fin dag!

Legg inn en kommentar