2,5 års kontroll

Da har vi vært på helsestasjonen på 2,5 års kontroll med Mia Christine. Var litt spent på hvordan hun hadde vokst i forhold til når vi var der sist gang, og om hun i det hele tatt var villig til å veie og måle seg..

Men det gikk så fint at, hun gikk bort til høydemåleren og den viste 89,5 cm. Så gikk hun på vekta som stoppet på 15,8 kg – da hadde hun klær på, så de skrev ned 15,5 kg.. :) Så hun ligger litt over gjennomsnittet på både høyde og vekt i forhold til jevnaldrende, men hun følger sin egen kurve helt perfekt :)

Så snakka vi litt om hvordan Mia er, og hvordan hun utvikler seg. Hun satt ved et bord og tegnet ringer til helsesøsteren. Så fikk hun se i en bag som de hadde. Hun tok ut en kopp,et fat, en skje,en seng,en bamse og en potte.Helsesøster ba henne mate bamsen, og da sa Mia :"Men den har jo ingen munn".. hehe.. Så skulle hun re opp senga så bamsen kunne legge seg. Så satte hun bamsen oppi, og la dyna over.. så sa hun "men den glemte jo å tisse før den legga sæ"..så satte hun bamsen på potta og sa, "se masse tiss, det må vi tømme ut".. og så skulle bamsen ha på seg sko.. det ble vanskelig så Mia spurte pent "Tan du hjelpe mæ" og så fikk hun hjelp til å ta skoene på.. :)

Ellers syntes helsesøster Mia var moden for alderen og kunne ganske så mye:) Tror hun ble litt satt ut pga språket, for Mia snakker mye – som en foss enkelte ganger. Hun forstår og gjør seg forstått, ser sammenligninger og assosierer en god del.. ;) Helt perfekt med andre ord:)

Legg inn en kommentar