Høststemning..


Var ute i ettermiddag, og tok da bilde av disse rognebæra..Synes fargene ble så fine!


Nydelige farger også her..

Det er helt tydelig at det er høst, det er surt og kaldt – og natt til i dag var det en minusgrad ute. Var rim på bakken i barnehagen, og det var ikke mange varmegrader vi hadde i løpet av dagen i dag. Tipper det lå på fem grader..Ungene hadde godt med klær på og vi var masse ute – for lufta er så frisk og god når det er litt kaldere ute.. Lurer på å ta med bobledressen min på jobb snart.. er jo mer i ro enn det ungene er og det er så kjipt å være ute i mange timer når man fryser.. Har handla inn nye høst/vintersko og tøy til lillemor også, og her kommer noen bilder av det hun har fått..


Skoene, de hadde hun på i barnehagen i dag og de var varme og gode..


Ullundertøy – longs og genser..


Ulldress..


Genser og bukse..

Må jo bare skryte litt av Mia også..for de siste dagene har hun hatt flere uhell i barnehagen, at hun tisser seg ut, men i dag har hun vært helt tørr hele dagen.. Dvs fra kl 7.30 i morges og til klokka 19.30 i kveld.. Vært kjempeflink..De hadde vært på en to timers tur i barnehagen også,og da var hun med uten bleie..Vanligvis tar de bleie på når de skal på tur,men de glemte det i dag og det gikk jo strålende.. :) Hun var kjempe stolt selv også da.. Hun hadde sovet 45 minutter i barnehagen og det merka vi godt, hun var i godt humør hele ettermiddag.. Vi var og en tur ute på lekeplassen og sykla med trehjulsykkel.. Noen bilder fra det og;)

Nå skal jeg drikke kaffe og se på tv..Ha en fortsatt fin kveld.. Snakkes:)

Legg inn en kommentar