Det snør,det snør tiddelibom..

Da har vinteren kommet til oss også, snøen laver ned:)

Det er bedre med snø enn regn da, og ungene jubler over all snøen:) Så nå håper vi det holder seg sånn her en stund så blir alle fornøyde;) I allefall de som har barn.. er ikke noe moro for de å leke ute i regn og på bare asfalten liksom.. Nei nå kan vi hente frem ski og akebrett og kose oss.. hehe.. :)

Her i huset har vi hatt to uker hvor alle sammen har vært syke. Det har vært feber,oppkast og diare.. Var hjemme fra jobb selv i to dager forrige uke.. Så ble gubben dårlig i helga som var.. og Mia kasta opp på mandag.. Var dratt på jobb og i barnehage for hun var helt fin på morgenen, men i halv tolv tiden kom de på basen hennes og henta meg og sa at Mia hadde kasta opp over hele kjøkkengulvet, og at hun hadde bæsja flere ganger sånn at hun ikke hadde mer skift igjen.. Så da dro vi hjem og er hjemme fortsatt.. I dag har hun verken feber eller er syk,men det er jo greit å være helt frisk før man går i barnehagen. Og hun kasta jo opp i går, så det er ikke så vi har jo karantene uansett..Skal ikke i barnehagen 48 timer etter siste oppkast..
Men i morgen skal vi nok dra:)

Her noen Mia bilder.. Hun sitter å spiser eple når jeg knipser ;)
Mia Christine

Mia Christine

Mia Christine

Mia Christine
Her skal hun sove i vogna si:)

Ha en fiiin dag alle sammen:)

Legg inn en kommentar