Endelig ser det ut til..

..At vi har blitt frisk hele gjengen, etter en hel uke med influensa..
Mia Christine


Er nok Mia Christine som har hatt det verst, med oppkast og feber siden natt til søndag.. Det gikk over etter to dager,men hun har vært slapp og sliten siden da, så vi har vært hjemme hele uka. I dag glimtet hun til og smilte til og med på bilder, men det vises ganske godt at hun ikke er i form. Hun har ikke matlyst i det hele tatt, og da er det jo klart men blir sliten.. Hun som ellers alltid vil klare alt selv har sagt : "mamma bære" ganske ofte i det siste.. :/
Mia Christine

Mia Christine

Siden Mia var feberfri på Catharinas bursdag så feiret vi den som planlagt med familien, på tirsdagen. Det var vellykket da, og hun fikk ti par sokker (!!), to gensere, t-skjorter og en del penger,sminke og sikkert mer jeg ikke husker.. Senere da alle var dratt hjem slo kvalmen innover meg og da var det min tur å kaste opp.. Løp på do hele natta og hele neste formiddag. Måtte ringe gubben hjem fra jobb for jeg hadde ikke sjanse til å ta meg av Mia. Vi måtte avlyse bursdagsselskapet Catharina skulle ha for klassen, hun ble litt lei seg så klart, men tok det fint.. Vi lovte å feire det til uka som kommer i stedetfor.. Dagen i dag har vært helt grei.. Er selv i bedre form og gleder meg til å dra på jobb i morgen – har tross alt vært hjemme hele uka! Var ute i dag en snar tur for å få luft i fjeset, og guuud det var deilig!!

Ha en fin kveld;)

Legg inn en kommentar