Fredag & helg :o)

Var ikke dette bildet av Catharina nydelig?
Catharina

Fikk tatt noen flotte bilder i dag igjen *S*.. Her kommer noen flere..
Mia Christine

Mia Christine

Mia Christine

I dag har jeg hatt tidligvakt på jobb, og gjett om det er deilig å slutte klokka 15 da :) Mia Christine var også helt klar på å gå hjem da, hun vinket hadet til de andre straks jeg kom inn på basen hennes:) Hun hadde hatt et par uhell i dag også.. Hun hadde falt ned av sofaen, men heldigvis landa på rompa sånn at det ikke ble noen merker – men hun gråt litt.. Så hadde hun falt ute på asfalten, vet ikke om det synes så godt på bildene men hun har en stor kul i panna, skrubbsår på det ene kinnet, og skrubbsår ved siden av nesen og litt over munnen… :/ Blæh!! Tidligere har hun klemt fingene i branndøra mellom basene, men det gikk heldigvis bra! Litt rød over leddene bare, men døra slo helt igjen.. er så glad jeg ikke var der og måtte se det… er så ekkelt når de små slår seg på den måten.. stakkar prinsessen min.. Men hun er jo steintøff da, og det er ikke så mye gråting heller før hun er på farten igjen.. Litt knall og fall må man vel bare regne med..

Det er godt det er helg da, for nå skal vi bare slappe av og kose oss. Skal lage smoothie og hente frem smågodt når Mia har sovnet.. Resten av helgen har vi ikke andre planer enn at vi må tømme uteboden for alt mulig slags rot, det skal nemlig rives og bygges nytt.. Blir godt å få bort litt rask da, men du verden for en jobb vi har forran oss…. *sukk*

Mange klemmer!

Legg inn en kommentar