Fotoshoot

I dag har vi tatt masse bilder Jeg og Heidi har lenge pratet om å ta bilder av Mia og Tina, og i dag har vi knipset i vei.. Ble masse fine bilder da, her kan dere ta en titt
Mia Christine


0
Mia Christine
bottom
center
306
Fotoshoot/dsc_5062.jpg

Har mange flere også, de skal jeg legge inn i albumet på siden sånn at dere kan se dem der også

Mia har foressten fått masse puss i øynene sine, ser ut til at det er en ny øyebetennelse på gang, så jeg skal være hjemme med henne i morgen. Har dryppet øynene hennes nå i kveld så forhåpentligvis er de mye bedre i morgen. Da er skolen også stengt så jeg skal ha alle jentene hjemme. Skal en tur til byen og handle litt, så skal vi til min søster og senere skal vi bake til Mia sin bursdag. En hektisk mandag med andre ord

Ha en fin kveld!

Legg inn en kommentar