Noen Mia bilder og litt skravvel ;)

Her kommer noen bilder av lille prinsessa vår
Bildene er tatt da hun hadde feber så hun er litt sløv i blikket.. og det er Heidi som har tatt de fleste bildene.. Tusen takk!
Mia Christine

Mia Christine
center
Mia/dsc_3980.jpg

Nå har jeg jobba siden 6 mars, og jeg synes det går over all forventning. Fikk til og med skryt av den ene ped. lederen i går – og det var koselig!! Hun syntes jeg hadde kommet fint inn i rutinene og tok ansvar på basen. Og ungene kom like mye til meg som til de andre ansatte – og jeg var flink til å ta ansvar og gjorde ting uten å spørre de andre hele tiden!! Er jo greit å få sånn tilbake melding da Jeg koser meg på jobben min jeg, og trives med både store og små! Nå går det greit med Mia hos dagmamman også da, og da slapper jeg mere av og kan ha det fint på jobb!

I dag våkna jeg av at Mia (som hadde kommet i vår seng i løpet av natta) satt å rista i gubben og ropte; hei,hei, heeeeeeeeeeei!!! Han våkna ikke av det han,men så var jo klokka bare 7 også da Kosa oss til klokka nesten 8, men da fant Mia ut at hun skulle bæsje så da var det bare å stå opp! hehe.. Hun har jo begynt å bare sove 1 gang på dagen nå, men i dag blir det nok 2 ganger.,måtte legge henne i sta og hun sover allerede. Var nok litt tidlig å stå opp for henne – hun hadde nok vært våken en god stund før jeg våknet også.

Senere i dag skal vi i bursdag til nevøen min, Tobias, som ble 7 år i går! Huff som tiden flyr, husker godt den dagen han ble født jeg Så vi har med pakke og gleder oss til å spise kake..hihi!!

Nei nå får det være nok skravvel, må vel gjøre noe nyttig i dag også.. som f.eks surfe en tur innom babyverden.no

Ha en fin dag folkens! Her skinner i allefall sola!

Klemmer!

Legg inn en kommentar