Torsdags babbel..

Mia Christine
Lenge siden jeg har skrevet her nå, så her kommer en liten oppsummering på hva vi har gjort de siste dagene.

På mandag var jeg og prinsessa barnevakt for Ronja og Tobias mens Camilla var på jordmor kontroll, vi kom dit på morgenen og dro derfra først etter at gubben var ferdig på jobb. Ungene var greie som de alltid er og vi koste oss masse.

På tirsdagen så var jeg på møte på jobben min, det er ikke lenge igjen til jeg skal begynne nå og det var masse praktisk informasjon og sånn jeg måtte få. Gikk greit egentlig selv om jeg ikke har lyst å begynne enda. Synes det er så tidlig å levere Mia mor hos dagmamma, selv om det er ei jeg kjenner litt fra før og hun bor rett ved siden av barnehagen.. Jeg hadde vært mye tryggere dersom Mia hadde fått barnehage plass.. Hadde nok ikke vært så tungt da.. Var nå å hilste på dagmamman og samme dagen, gikk vel greit egentlig og vi skal tilbake dit på mandag igjen. Er så dumt at jeg føler det sånn for da merker sikkert Mia det og, og da blir det vel verre å la henne være igjen der selv om hun får korte dager og allting… Prøver å forberede meg selv på at sånn er det bare men det er ikke enkelt..  Huff…
Mia Christine

Var å kjøpte ny og lettere vogn til Mia her om dagen, ble en emmaljunga scooter og den er kjempefin. Mia elsker å sitte i den, og hun sover som en stein når jeg legger henne der. Her er et bilde av den, det ble litt lite men dere ser nå hvordan den ser ut i allefall.
Mia Christine

Må jo fortelle at hun har begynt å sove på nettene da, og at hun kun får vann når hun våkner. Det er godt å sove litt selv også, har vært lite av det siden hun ble født Nå kan hun sove en 6-7 timer i strekk og det er DEILIG!!!! Hun er mye blidere på dagtid også da, og kan faktisk leke masse alene uten at jeg sitter sammen med henne på gulvet!!

Nå sover hun ute i vogna si, og jeg skal bare sløve her helt til hun våkner.

Ha en fin dag!

Legg inn en kommentar