Nyttårsaften

Og Mia Christine’s aller første møte med sneen!! Gjett om hun kosa seg
Mia Christine

Mia Christine
Mia Christine

Så var vi kommet til den siste dagen i 2006, og dette året var veldig stort for oss siden vi fikk vår lille Mia Christine i mai. Hun er ei lita solstråle, stortsett blid og fornøyd når hun får det på sin måte 

Nå skal vi snart ned til naboene og spise middag, ribbe og pinnekjøtt. *Nammis*
Etter det er det fakkeltog med ungene kl 19. Mia skal og få være med på det, så skal vi kjøre Catharina til ei venninne på overnatting. Malin skal være i lag med oss og naboene å se på rakettene. Eller – Mia og jeg skal være inne, forhåpentligvis sover Mia gjennom det hele… *håpe*..

Ønsker dere alle et riktig godt Nyttår!! Takk for alle vennlige kommentarer og gjestebok innlegg på sidene våre i året som har gått.

Klem fra alle oss

Legg inn en kommentar