Tenk at

..Lille Mia skatten er 6 måneder i dag!!
Mia Christine

Hun har blitt 8560 gram og 69 cm, hun har lært seg og sitte og å krabbe bakover og i ring. Hun rekker hender, sier mamma og pappa, har fått 2 små tenner og er stortsett blid og fornøyd hele dagen! Go’ jenta vår
Mia Christine

Nå ligger hun å sover ute i vogna si, er ikke så kaldt i dag,bare 2 minus grader, men det snør masse. Har vel lavet ned bortimot en halv meter snart.. Ser ikke ut til at det stopper heller..Kanskje vi får en sånn snøvinter med metervis av snø i år igjen? Håper ikke det… Da blir det så seint vår igjen når alt skal tines bort…

I går hadde gubbisen min bursdag, og vi hadde en god del besøk, spiste kaker og bare koste oss. Kommer noen flere i dag, om alt går etter planen. Greit å dele opp litt når man har stor familie og ikke så altfor stor plass i stua

Har lagt inn nye bilder på Mia si side, tatt noen halvt års bilder i dag
http://mia.christine.cc

Også har jeg på mystisk vis mistet ALLE passord til bloggene rundt omkring,så jeg kommer ikke inn på de,om noen har merket at jeg har vært fraværende. Maile meg passordet om dere vil på evaATchristine.cc

Ha en fiiin dag!
Klem fra meg!

Legg inn en kommentar