Tenner,5 mnd kontroll osv..

Etter flere måneder med sikling og kløe har endelig Mia Christine fått sin aller første tann. Den kom frem i går,på venstre side nede i munnen. Endelig!!!
Mia Christine

Ellers så har vi vært på en forsinket 5 måneders kontroll med lillemor, hun var da 8560 gram og 69 cm lang. Hun fikk trippel vaksinen og vaksine mot hjernehinne betennelse. Ei sprøyte i hvert lår.. Gikk greit men var veldig utilpass i to dager etterpå. Da sov hun nesten ikke på dagtid, og sutret også på natta.. Så jeg har gått i svime her i noen dager.. men.men.. I går var hun i kjempe form igjen, heldigvis! Ho har begynt å krabbe bakover og det er moro.. hehe..Selv om hun blir frustrert når hun ikke kommer seg den veien hun vil… Ho fikk smake brødskive med leverpostei og det var stas, smattet og ville ha mer og mer.. Gikk greit så jeg tror jeg skal begynne å gi henne det som mellom måltid, blir litt mye med grøt flere ganger daglig.. Ser ut til at hun tåler det meste!!

Her kommer to bilder av meg og lillemor.. Vi er litt like, er vi ikke?
Mia Christine & mamma
Mia Christine & mamma

Ellers så er mor her, det er min bestemor. Hun har vært her siden torsdag,både på godt og vondt… Det går greit, men hun maser alltid om at vi har det rotete og skittent, og sånne ting. Hun greide jo å holde i orden selv om hun hadde små barn i sin tid.. Og så sier hun til alle at vi har det rotete og sånn.. Det hadde hun vel ikke trengt vel…? Nå er det jo ikke sånn at det flyter overalt, men klart det blir litt rot med alle leker og klær å sånn.. Blir litt lei…. Men, ho har bakt masse brød og laga middag så ho gjør jo litt sånne ting når ho er her da… Men, det er slitsomt med all den masinga, man føler seg ikke mye verdt liksom.. Klarer ikke en gang å holde det i orden… Ho sa til og med at vi måtte begynne å vaske snart for ungene kunne bli syke dersom vi ikke gjorde det!! Hallo!! Jeg vaska for 2 uker siden… Å våre unger er faktisk veldig skjeldne syke! Argh!  Sorry, måtte bare få det ut..

Nå sover snuppa, så jeg fikk litt tid til å sitte her og blogge. Deilig det, har ikke blitt så mye tid til det de siste dagene.

Ønsker dere en fin søndag.

Klem

Legg inn en kommentar