Har shoppa litt

I dag har jeg og Mia Christine vært i sentrum og shoppa litt. Skulle finne en bursdags gave og så skulle vi møte min lille søster Beate.
Her er resultatet av dagens bytur:
Stilige klær..

Stilige klær..
Stilige klær..
Ble ikke dyrt heller og det er jo flotters 
Hadde en kjempefin tur, og Mia var blid som ei sol. Hun satt i bæreselen inne på kjøpesenteret og det likte hun bedre enn å ligge nede i vogna. Den bæreselen er gull verdt altså,vet ikke hva jeg skulle gjort uten den…Mia sovna på hjem turen og ligger enda å sover ute i vogna si, har sovet rett over en time nå.Deilig!

I morgen skal vi i barne bursdag, det skal bli koselig. Ellers så har vi ingen planer.Skal bare være hjemme og slappe av og kose oss masse. Kan hende jeg er så sprek at det blir et par trilleturer også, det er godt å være ute selv om gradestokken viste – 1 grad i morges.. Deilig med frisk luft

Ønsker alle ei god helg – og tusen takk for alle de flotte kommentarene i bloggen min, setter stor pris på de

*KLEM*

Legg inn en kommentar