Det pøser ned i dag og..

Og det ser ikke ut til at regnet skal stoppe med det første i allefall.
Mia Christine ligger under babygymmen og leker – eller hun prøver å spise den opp.. eter på alt nå for tiden.. hehe,men hun er nå søt også da der hun ligger..
Mia Christine

I går var Mia kjempe flink og sovna i sin egen seng! Vanligvis vil hun ikke sove der men i går gikk det greit. Sov fra halv ni til midnatt før hun våkna av at hun hadde tissa gjennom alle klærne og sengetøyet.. da var det over i vår seng og fullt skift. Var min egen feil da,for vi bruker Libero bleien på natta for de er de eneste som holder tett..og jeg glemte meg av og tok på pampers.. men men.. Man lærer for håpentligvis av sine feil..hehe.. Håper hun er like flink å legge seg der i dag også da,hun sover jo myyye bedre!!

Nå kommer jentene hjem fra skolen og det er straks sovetid for Mia igjen. Så da må jeg løfte baken og komme meg bort fra pc’en..

Ha en fin dag!

Legg inn en kommentar