Weee

Siden min har vunnet månedens hjemmeside konkurranse på foreldrenettet.com, og det var kjempe morsomt!!! Her er "vinnerbanneren"
Månedens hjemmeside
Det som var enda mer morsomt var at Mia sin side vant månedens barneside på samme forum..

I helgen har vi hatt kjempefint vær med opptil 20 grader,og det passet jo bra


fordi vi har vært på AmCar treff i helga! Klubben til gubben arrangerte treff her i byen og det var trivelig.Var ute hele dagen,ungene koste seg masse.De spilte minigolf,spiste is og lekte. Mia var i strålende humør hele tiden og syntes det var mye å se på..så hun hang i babybjørn selen på magen min nesten hele tiden! Mia fikk foressten prisen for treffets yngste deltaker og det var jo moro. Her smaker hun på pokalen sin for å se om den er god…
Mia Christine
Fin var den i allefall

I dag skinner sola igjen og Miamor sover ute i vogna si. Hun har survet masse i natt,så hun var nok sliten. Tror det er tennene som plager henne mest for hun sikler og spiser på alt og alle… Så har hun blitt litt forkjølet i tillegg så det er ikke så greit å få til å sove da regner jeg med.

Skal ikke gjøre noe spesielt i dag,kan hende vi triller en tur senere dersom godværet fortsetter. Nå skal jeg drikke opp kaffen min og surfe litt rundt mens det enda er stille i huset..

Ha en fortsatt fin mandag!

Legg inn en kommentar