Blogger litt jeg..

I mens jentene passer lillesøster,som ligger på leketeppet i stua
De er kjempe flinke med henne og synes fortsatt det er gøy å leke med henne, spesielt når hun gir respons tilbake.. Så nå ligger hun der og babler i vei til dem om ett eller annet…

Malin

Catharina og Mia Christine

Mia Christine

I dag er det heldigvis fredag – blir godt med helg nå synes jeg. Det er bilcross og det skal gubben og jentene på.De har godt av å finne på noe uten at lillesøster er med,og da får de litt alene tid med pappan oxo.. Jeg og Mia skal bare kose oss hjemme vi,har meldt regn så da er det uaktuelt for oss å dra på crossen uansett.

I går var vi å handla inn duker,servietter,lys og bordpynt til barnedåpen som er neste helg. Blir spennende å pynte og fikse… Har bestilt dåpskake oxo, er ei som tanta mi kjenner som lager den. Hun er konditor så da satser vi på at det blir bra.Hun tar bare halvpris enn av det de gjør på bakeri så da sparer vi litt oxo

Nå begynner Mia å bli urolig og sutrete så da må jeg bare avslutte her.

God helg!

Legg inn en kommentar