Grått ute i dag og..

Blir så værsyk når det er dårlig vær!!! Vil ha sommer og sol,og mange varmegrader…Her har det vært ei helg med fint vær i hele juli – ikke mye å skryte av det nei!! Hvor har den sola gjemt seg henne tro?
Kan jo sette inn et bilde av ei som er blid som ei sol i allefall
Sola vår..

Og her er enda flere bilder av go’jenta:
Mia ligger på magen.

Mia Christine

Nå ligger hun i vogna og sover, hadde tenkt å legge henne ut å sove men det blåser sånn og småregner..Var jo tidlig å legge henne ut kl 08.45 også da Var tidlig oppe i dag ja,rundt 7.30. Men men hun sovna jo tidligere enn vanlig i går så da får vi vel stå opp tidlig oxo..tihi..

Catharina har dratt på besøk til ei venninne, så jeg sitter bare her og surfer rundt på diverse forum.. Har ikke så mye å fortelle heller – har ikke gjort noe spesielt i helga egentlig.Catharina har sovet hos Ida en natt, og natt til i går sov Ida hos oss.. Gikk greit det, jentene koset seg masse. I går grillet vi, og det er alltid kos.

Denne uka skal jeg se om jeg får shoppet litt av det vi skal ha med når vi drar til Lofoten. Kanskje jeg skal treffe Hilde oxo, om hun har kommet seg hjem fra ferien sin.. Dagene blir lange når man ikke har noe å gjøre.., og når været er guffent gidder man ikke finne på så mye heller…

Ha en fin dag da dere.*klem*

Legg inn en kommentar