Varmt i dag

Mia Christine
I dag har vi hatt 22 grader i skyggen og kjempe varmt!!Endelig litt sommervær
Nesten så man ikke tror på gradestokken når den viser så mange varmegrader…


Vi kjørte en tur på butikken i dag for å se om vi fant babycall, men det gjorde vi ikke. Nå var vi ikke innom elkjøp da,for de stengte litt tidligere i dag – så vi får dra dit å se en annen dag i stedetfor. Kjøpte myggnett til veranda-vogna vår da,sånn at Mia kan begynne å sove ute i den.. Skal vaske den i morgen og shine den litt,så må gubben go’ snakke litt med mamman sin igjen og høre om hun orker sy nytt trekk til sommerposen vår… Gleder meg til at Mia skal kunne sove ute oxo nå…

Naboene våre,som skal være faddere til Mia kom opp om i går og lurte på om vi skulle grille sammen med dem i dag – og det ville vi jo.. Tidligere i formiddag kom de innom med en gave til lille prinsessen.. De hadde kjøpt dette:
Fått nye klær
Vi og Miamor takker!!

Her er et bilde av jakken vi kjøpte til Mia i dag oxo…:
Fått nye klær

Nå har vi grillet og kost oss, og Catharina ville overnatte hos naboene og fikk lov til det. Mia har akkurat tømt seg..hehe.. fått mat og ny bleie og ligger og sover i vognbagen sin – håper hun sover like lenge som hun gjorde sist natt… da sov hun fra 00.15 til 07, fikk mat og sov til 10.30 *Flinke jenta*

Nå skal jeg snart ta kveld jeg oxo,så go’natt til alle som har lest dette

Legg inn en kommentar