Malin 8 år i går..

I går hadde Malin bursdag,da ble hun 8 år. De dagen har hun venta på lenge, hun har talt ned siden jul eller no sånt..hihi.. De siste dagene har hun vært utrolig spent på hvordan bursdagen skulle bli..
Malin 8 år


Vi hadde leid et lokale og Malin fikk invitere hele klassen,familie og venner. Ca halvparten av ungene kom.. Malin fikk ca 1000 kr i penger, klær og annet dill. Hun ble kjempe fornøyd med dagen sin. Her blåser hun ut lysene på bursdagskaka:
Malin 8 år

Mia Christine syntes nok det var en del bråk,for 16 unger som hyler og herjer er hun jo ikke vant til, men hun var stort sett blid og fornøyd.. Bare se her:
Mia Christine

Malin dro til mamman sin etter bursdagen og kommer tilbake til oss på onsdag i neste uke tror jeg. Catharina skal kanskje til dem på overnatting i dag,vi får se hva det blir til.. de planla det i allefall i går.

Denne helga skal vi ikke gjøre noe spesielt,kanskje kjøpe babycall til Mia, leter etter et sånt med kamera på..Føler meg tryggere da,når man kan se henne hele tiden liksom… Mia har forøvrig vært kjempeflink og sovet i vognbagen sin de siste nettene – og sovet 6-7 timer i strekk. Det er godt for oss alle sammen, og Mia sover mye bedre når hun ikke sover mellom mamman og pappan sin..

Ha ei god helg – nå skal vi nyte sola og de 18 gradene det er her i dag

Legg inn en kommentar