Helsestasjon,dåp og sånne ting

I dag var vi på helsestasjonen med Mia mor, det var den vanlige 6 ukers kontrollen med både helsesøster og lege tilstede. Var spent på vekta og lenga til go’jenta,siden hun gulper kjempe masse,stort sett hver gang hun har spist..

Hadde ikke noe å frykte der nei, hun veide 5485 gram og var 58 cm lang. Ved fødselen var hun akkurat 4 kg og 52 cm… Så hun har økt masse både i lengde og vekt. Til sammenligning var Catharina 4700 gram og 56 cm, og Malin var 4390 og 56 cm da de var like gamle.. Mon tro om hun har arvet pappan’s lengde i allefall..
(og mamman’s vekt???) Tilbake til kontrollen… hihi… Det gikk fint hos legen, hun lytta på hjertet og lungene,lyste i øynene og kjente på hodet.. Hun sjekka oxo refleksen… Alt var topp.. Så tok hun en prøve fra munnen til Mia for vi er med i et sånt forsknings prosjekt for å se om barn har fare for å utvikle diabetes,..Dersom de er i faresonen blir de sjekket ofte sånn at det eventuelt blir oppdaget tidlig.. Vi var inne hoss helsesøster oxo,og hun målte hode omkretsen til å være 39,5 cm… Helt normalt det og Mia sovna da vi skulle dra hjem og sov i over tre timer…Blir utslitt av å være i fokus… hehe..

Jeg har oxo ringt menighets kontoret i dag,og avtalt dato for dåp. Det blir den 20 august klokka 11. Vi har funnet 3 faddere,men siden vi skal ha 6 stk så mangler vi enda tre..Må ringe de inn snarest så vi må vel finne noen snart.. Er mye planlegging med dåpen,har laga liste allerde over hva som skal gjøres.. Men det er spennende oxo da..

Ellers har vi vært å handla i dag, kjøpte oxo en slags stol til Mia som hun kan sitte
på når hun bader.. Skal se om vi får tatt bilde av den etterhvert.. Ble for sent å teste den ut i dag da,så vi får se i morgen kanskje..

Nå skal jeg ta kvelden her.. Ha en god natt!

Legg inn en kommentar